TABERE SI EXCURSII GRATUITE PENTRU COPII DIN SECTORUL 1

AUGUST 1  – NOIEMBRIE 30  – 2018

INSCRIERE EXCURSII GRATUITE-CENTRUL CULTURAL AL SECTORULUI 1

 

  1. Pentru inscrierea copiilor in excursie, parintii sunt invitati a se prezenta la sediul nostrul din Strada Buzesti nr. 71, et. 7, cu documentele necesare completarii dosarului. Dosarele vor primi un numar de inregistare. Copii eligibili vor fi repartizati in excursie in ordinea inscrierii dosarelor si li se va comunica data plecarii in excursie.
  2. Pentru mai multe detalii parinti ne pot contacta la numarul de telefon 0748534469. De asemenea, se pot inscrie si pe site-ul https://www.ccs1.ro/events/tabere-si-excursii-gratuite-pentru-copii-din-sectorul-1/. Ulterior inscrierii pe site, ii rugam sa aduca documentele necesare la sediul nostru. Copilul este luat in evidenta ca si inscris, in momentul primirii dosarului.
  3. Excursiile se desfasoara pana la sfarsitul lunii noiembrie 2018, in fiecare weekend.

 

Va multumim si va asteptam cu drag.

Cu stima,

Echipa S.C CHERRIES AND PITCHES S.R.L

Tabere și Excursii

Primăria Sectorului 1 prin Centrul Cultural al Sectorului 1 organizează, începând cu luna august, pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani din Sectorul 1:

Tabere gratuite: 6 zile (5 nopți, duminică-vineri)

Excursii gratuite: 2 zile (1 noapte, sâmbătă-duminică)

Copiii vor avea parte de: transport, cazare și masă gratuite, activități sportive jocuri, programe educaționale, spectacole, foc de tabără.

Pentru eligibilitate, copiii trebuie să aibă domiciliul stabil în Sectorul 1 și să urmeze o formă de învățământ într-una dintre unitățile de învățământ de pe raza Sectorului 1 și să îndeplinească unul dintre următoarele criterii:

Să aibă rezultate meritorii la învățătură și în alte tipuri de activități

Participare la orice etapă sau formă de concurs educațional sau sportiv sau olimpiadă locală, municipală, regională, națională sau internațională
Calificative de bine și foarte bine sau note de 7, 8, 9, 10 în cursul anului școlar.
Să provină din medii sociale defavorizate

Familii care beneficiază de ajutoare sociale din partea Sectorului 1
Familii cu 3 sau mai mulți copii
Familii în care unul dintre părinți beneficiază de ajutor de somaj
Copii care locuiesc cu un singur părinte
Familii în care unul dintre părinți este pensionar
Familii în care unul dintre părinți este decedat
Copii care au un handicap, de orice natură sau formă, atestat medical.

Daca doriti sa va inscrieti copilul, in calitate de  parinte, va rugam, pentru eficientizarea procedurilor de preselectie, sa ne transmiteti  in cel mai scurt timp  un e-mail la adresa  inscrieri@ccs1.ro cu numele dumneavoastra,numele copilului, unitatea de invatamant, date de  contact, varsta copilului sau sa completati urmatorul formular click aici.

Ulterior finalizarii acestei proceduri de achizitie publica va vom contacta pentru a va transmite detaliile referitoare la inscriere, precum  seriile si locatia taberei.

Pentru detalii suplimentare se va urmări site-ul www.ccs1.ro și pagina de facebook a Centrului Cultural al Sectorului 1 www.facebook.com/ccsector1/.